Lleure i esports
Esteu aquí: Inici Lleure i esports Vacances Camps de treball

Camps de treball

Camps de treball a Catalunya, altres comunitats autònomes i internacionals

Els camps de treball són activitats organitzades per entitats i assocaiccions que combinen el lleure amb els servei a la comunitat, be ajudant persones, be protegint la natura, be recuperant el patrimoni, etc. i que promouen la convivència intercultural entre joves.

Per saber les condicions, quotes, terminis d'inscripció dels camps de treball que gestiona la Generalitat entra a la web d'informació dels camps: Camps de treball

La Generalitat diferencia tres tipus de Camps de Treball:

Camps de treball a Catalunya: per a joves a partir de 14 anys residents a Catalunya i Camps de treball per a joves procedents de tot l'Estat Espanyol

Camps de treball d'intercanvi amb altres Comunitats Autònomes: Per a joves a partir de 18 anys (tot i que es pot trobar algun camp que admet joves a partir de 16 anys), amb joves procedents de tot l'Estat Espanyol.

Camps de treball internacionals: A Catalunya i a molts països del món. Per a joves a aprtir de 18 anys. L'entitat coordinadora i responsable de les inscripcions i els camps de treball d'intercanvi internacional és Cocat (Coordinadora d'Oraganitzadors de Camps de Treball Interanacionals de Catalunya)

En aquesta altra web trobareu altres entitats que organitzen Camps de treball Internacional


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal