Internacional
Esteu aquí: Inici Internacional Voluntariat a l'estranger Voluntariat Europeu - CES

Voluntariat Europeu - CES

GAUDEIX DE LA TEVA EXPERIÈNCIA SOLIDÀRIA!!

El COS EUROPEU DE SOLIDARITAT és un programa de la Comissió Europea que et dóna l'oportunitat de realitzar un voluntariat, de fins a 12 mesos de durada, en el propi país o en un altre país i pots escollir tant la temàtica del projecte com el país on vols realitzar-lo.

Aquest programa subvenciona totes les despeses de viatge, allotjament, manutenció, diners de butxaca, assegurança, formació lingüística...entre altres.

Només has de tenir entre 18 i 30 anys, residència legal al nostre país i tenir ganes de participar en un projecte solidari. No es necessari tenir experiència ni formació específica, tampoc es requereix saber l'idioma del país, donat que el programa facilita formació lingüística en la llengua oficial del país on es realitza el voluntariat.

A més a l'acabar el voluntariat, obtindràs un certificat, on constaran els aprenentatges i tasques que has realitzat al llarg d'aquesta experiència, i que podràs afegir al teu CV, sent un valor afegit important!

 

Si vols més informació de les possibilitats que ofereix aquest programa, vine a les xerrades que fem tots els dilluns a les 18h a Lleidajove - la Palma. Si no pots assistir, ens ho comuniques a sve@paeria.cat i busquem dia i hora per atendre't.

També pots consultar la web de la Generalitat de Catalunya, de l'Institut de la Joventut i del mateix programa europeu.

Pots fer-te una idea en els següents vídeos on es mostren experiències de voluntariat europeu de joves a l'estranger i d'altres joves fent-ho a Lleida:

- Voluntariat Europeu a Lleida 2020 -2021, recull de l'experiència de Léon Bauer, Lena Böhme, Alex Ballabriga i Thea Schedin.

- Voluntariat a Lleida de Léon Bauer

- Voluntariat a Lleida de Lena Böhme

- Voluntariat a Lleida de Thea Schedin

- SVE l'experiència

- Voluntariat Europeu a Lleida 2017-18, recull de l'experiència de Maria Stefania Ionel, Federico Manica i Katerina Ovsepian

- Voluntariat a Lleida de Maria Stefania Ionel

- Voluntariat a Lleida de Federico Manica

- Voluntariat a Lleida de Katarina Ovsepian

 

Si també vols conèixer l'experiència de voluntariat del Werner Nuesch a Alemanya, clica aquí i de l'Ariadna Vidal a Polònia, clica aquí

 

Per més informació, contacta amb el Servei del Voluntariat Europeu a:

LleidaJove - la Palma

c. La Palma, 6-10. 25002 Lleida

973 700 666     sve@paeria.cat

 

financiacio CES


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal