Internacional
Esteu aquí: Inici Internacional Voluntariat a l'estranger Entitats i cooperació

Entitats i cooperació

Programa de voluntariat de les Nacions Unides per a joves de 25 anys o més amb 5 anys d'experiència laboral. Estades d'una durada mínima de 2 mesos a un màxim de 2 anys.

 

Moviment internacional que treballa per la pau i la justícia. Organitza camps internacionals de voluntariat de mitja o de llarga durada per a joves majors d'edat.
 
VEYACTUA - buscador
Portal d'oportunitats de voluntariat internacional seleccionades per país i àrees de treball.
 
Organització que participa en la realització d'estades solidàries i camps de treball solidaris i activitats de sensibilització. Estades d'un mes aproximadament per a joves a partir dels 21 anys.
 
ONG pel desenvolupament que realitza brigades de solidaritat a Amèrica Llatina. Brigades d'un mes amb formació prèvia per a joves majors de 18 anys.
 
Portal de la Fundació Chandra que estableix vies de comunicació entre les ONG i els diferents sectors de la societat. Ofereix un buscador de treball voluntari, treball remunerat i voluntariat virtual.
 
Organització no governamental que realitza camps solidaris a l'estiu d'un mes de durada per a joves majors de 21 anys. Cal fer formació prèvia a l'estada.
 
Associació que treballa la interrelació entre la enginyeria i la cooperació. Ofereix beques a estudiants i socis d'ESF per a estades als països del Sud.

 

 

Darrera actualització: març 2011.


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal