Internacional
Esteu aquí: Inici Internacional Voluntariat a l'estranger Entitats i cooperació

Entitats i cooperació

Programa de voluntariat de les Nacions Unides per a joves de 25 anys o més amb 5 anys d'experiència laboral. Estades d'una durada mínima de 2 mesos a un màxim de 2 anys.

 

Servei Civil Internacional

El Servei Civil Internacional [SCI] és un moviment internacional. Treballa per la cultura de pau, la justícia global i la transformació social. Organitza camps internacionals de voluntariat de mitja o de llarga durada.

 

Web amb oportunitats de voluntariat arreu del món. El buscador permet cercar per país, per coneixements d'idiomes i per àrees de treball.

 
Des de l’Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat plantegen les Brigades de Solidaritat com un procés d’aprenentatge en la cultura de la solidaritat, amb l’objectiu d’obtenir una visió més completa de la realitat que es viu en alguns dels països.
 

SETEM Catalunya és una associació sense ànimm de lucre que lluita per la justícia social i econòmica. Organitzen camps de solidaritat, una oportunitat de formar-se i conèixer de primera mà la realitat quotidiana dels països empobrits, la feina de les seves organitzacions i la realitat quotidiana del seus habitants.

 

Enginyeria Sense Fronteres

Associació de cooperació al desenvolupament que treballa per garantir l’accés universal als serveis bàsics. Objectius: construir una societat mundial justa i solidària i posar la tecnologia al servei al desenvolupament humà.

 

Fundació Hazloposible

Organització que treballa per impulsar de manera innovadora la participació de la societat en causes solidàries. Gestiona el portal hacesfalta.org on recull opcions de voluntariat i de treball remunerat arreu del món.

 

Associació de cooperació internacional que contribueix a l’empoderament de les dones, al ple exercici dels seus drets i a l’assoliment de l’equitat de gènere.

 

Darrera actualització: abril 2020.


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal