Treball
Esteu aquí: Inici Treball Autoocupació

Autoocupació

Xarxa Emprèn - Generalitat de Catalunya

Inclou un banc de casos, els punts d'assessorament de Catalunya per a la creació d'empreses i informació de tot el procés de creació, des de la idea [motivació] al procés de creació i com consolidar i fer crèixer l'empresa...

GlobaLleida

El seu objectiu és difondre l'esperit emprenedor, fomentar l'autoocupació, captar inversions forànies interessants per a la ciutat, fomentar els polígons empresarials, generar i recopilar informació socioeconòmica de Lleida i promoure el disseny i la innovació tecnològica com a eines de competitivitat.

GlobaLleida, junts pel territori.
Av. Tortosa, 2 [edifici Mercolleida]

Tel. 973 72 55 22 

Patronat de Promoció Econòmica - Diputació de Lleida 

El Patronat està format per diverses àrees: dinamització empresarial, eurogestió, innovació, responsabilitat social empresarial, etc.

Fundació CEEI Lleida

La Fundació CEEI Lleida és un organisme constituït pels principals agents socioeconòmics de les terres de Lleida amb l'objectiu d'identificar les idees innovadores i dotar-les de mitjans materials i humans per transformar-les en empreses consistents.

Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida

El seu objectiu és la contribució a la creació i consolidació de projectes empresarials viables per les comarques de Lleida, ajudar a incrementar la qualitat del teixit empresarial, contribuir a la generació d'ocupació i millorar la formació empresarial dels nostres emprenedors.

Autoocupació

La Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a missió promoure l'autoocupació com a alternativa atractiva per a l’exercici de les vocacions i el desenvolupament professional de les persones

Presta serveis d’orientació, assessorament, formació, finançament, intermediació i acompanyament a les persones emprenedores des de les seves delegacions a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i en col·laboració amb institucions públiques i privades nacionals i internacionals.

 

Darrera actualització: 1 d'octubre de 2019.


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal