La regidoria
Esteu aquí: Inici La regidoria Presentació

Presentació

Benvingut i benvinguda al portal dels joves de Lleida,

En aquest espai trobaràs informació sobre les diferents activitats i programes que realitzem des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida.
Les nostres principals línies de treball són l'habitatge, la formació i el treball per garantir l'emancipació dels joves des de tots els punts de vista. 
A més, trobaràs informació sobre totes les propostes musicals i creatives que organitza la Regidoria i les activitats que es programen als diferents espais municipals.
Les entitats juvenils també teniu el vostre lloc en aquest web, on trobareu informació i recursos per al funcionament de les vostres associacions.

Teniu a  més una guia dels recursos per a joves que hi ha a la nostra ciutat i una agenda actualitzada per a que seguiu dia a dia les diferents activitats que programem des de la Regidoria de Joventut o des de les diferents entitats per a que hi participeu.

Espero que aprofiteu al màxim aquest espai i ens feu arribar les vostres propostes i demandes per millorar cada dia els serveis que oferim per a tots vosaltres. Si teniu qualsevol pregunta o dubte, resto a la vostra disposició!


Ignasi Amor i Bergé
Regidor de Joventut, Festes i Tradicions


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal