Participació
Esteu aquí: Inici Participació Associacionisme Butlletí @llert

Butlletí @llert

Sistema d'informació sobre recursos de finançament i altres temes d'interès general

dona't d'alta - @LL€RT

@LL€RT és un sistema d'informació de recursos de finançament que l'Ajuntament de Lleida posa a l'abast de totes les persones i entitats de la ciutat.


@LL€RT ofereix de forma gratuïta i immediata:
  1. Un butlletí electrònic que informa de les convocatòries de subvencions, ajuts, premis, beques... procedents d'administracions públiques i entitats privades (fundacions, bancs, caixes, obres socials d'empreses...)

    El butlletí es rep a l'adreça de correu electrònic que cada persona proporciona en el moment de subscriure's i alerta de les convocatòries d'interès, seleccionades segons el seu perfil, predeterminat en el moment de donar-se d'alta.

    Li proporciona també la informació clau de cada convocatòria mitjançant una fitxa-síntesi que permet accedir als documents originals (convocatòria oficial, documents de sol·licitud, documentació complementària...)
     
  2. L'accés permanent a la informació actualitzada, mitjançant un espai privat virtual que permet obtenir informació immediata de les convocatòries vigents segons les preferències temàtiques de l'usuari.
Per donar-se d'alta al sistema ha d'accedir aquí i seguir les instruccions de la subscripció. 

Un cop realitzada i comprovada l'alta, la persona rebrà un butlletí que li permetrà conèixer la informació de les convocatòries del seu interès. 

Posteriorment accedint a l'espai privat podrà realitzar les consultes que consideri oportunes.

Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal