La regidoria
Esteu aquí: Inici La regidoria Inscripcions a les activitats de LleidaJove

Inscripcions a les activitats de LleidaJove

Instruccions generals a l'hora de fer inscripcions a les activitats organitzades pel LleidaJove - Departament de Joventut de La Paeria.

LLEIDA JOVE_SENSE SUBMARCA COLOR.png

Les persones interessades a inscriure’s a les activitats organitzades pel LleidaJove - Departament de Joventut hauran de seguir les següents instruccions:
- La inscripció haurà de fer-se de manera presencial, no es podrà fer de forma telemàtica ni telefònica.
- Si la persona interessada no pot venir personalment, caldrà que la persona que la inscrigui porti la documentació requerida.
- Les inscripcions a les activitats es podran realitzar fins a 2 dies abans de l'inici de cada activitat, amb l'excepció de les sortides que serà de 4 dies, sempre que quedin places disponibles.
- Una persona no podrà tramitar més de 3 inscripcions d’altres persones.

DOCUMENTACIÓ QUE CALDRÀ PORTAR:
-Fotocòpia del DNI, NIE o Passaport i de la Targeta sanitària (o equivalent) de la persona participant.
-Fotocòpia del DNI, NIE o Passaport del pare, mare o tutor/a legal (si la persona participant és menor d’edat).
-Full d’autoritzacions omplert i signat (hi ha dos models, un per menors d’edat i un altre per majors d’edat i el podeu descarregar en aquesta pàgina).

FORMES DE PAGAMENT
El pagament de les activitats es podrà fer de les següents formes:
- ­ Virtualment a través de la Passarel·la de pagaments de l’Ajuntament de Lleidawww.paeria.cat/pagaments   
- A les entitats bancàries col·laboradores: Banc Sabadell, Banco Popular, Banco Santander, Bankia, Bankinter, Caixa Guissona, Bantierra, Cajamar, Deutsche Bank, Ibercaja.
Caixers automàtics i banca online de Caixabank.
El termini màxim de pagament des de l’emissió del rebut és de 2 dies, una vegada transcorregut aquest termini, si no s’ha efectuat el pagament, es perdran els drets d’inscripció i la plaça tornarà a quedar disponible.

AUTORITZACIONS MENORS D'EDAT
En qualsevol dels casos, si es tracta de menors d’edat, les autoritzacions legals solament podran ser signades pel pare, mare o tutor-a legal.
Descarregar autorització de menors.
AUTORITZACIONS MAJORS D'EDAT
Les persones majors d'edat que s'inscriguin hauran d'omplir aquest document.
Descarregar autorització majors d’edat.

 

NORMES DE CONDUCTA A LES ACTIVITATS
El pare, mare o tutor-a legal assumirà les responsabilitats derivades de qualsevol conducta inadequada del seu fill/a durant l’activitat i autoritzarà als professionals responsables de l’activitat a prendre les mesures necessàries pel correcte funcionament d’aquesta (que podran anar des de la suspensió de la participació, al retorn anticipat del menor a casa amb despeses de desplaçament a càrrec del pare, mare o tutor-a legal). En qualsevol cas no es reemborsarà cap quantitat de la part no realitzada de l’activitat.

 

REEMBORSAMENT DE QUOTES
La no assistència a l'activitat i no haver informat amb una antelació de 48 hores, independentment de la causa, implicarà el no reemborsament de la quota d'inscripció una vegada l'activitat hagi començat.
En el cas de força major degudament justificada, es podrà demanar la baixa de l’activitat i el reemborsament de la quota d’inscripció.
La sol·licitud del reemborsament de la quota caldrà realitzar-la mitjançant una instància a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana, ubicada a la Rambla Ferran, n. 32, 25007 LLEIDA, especificant les dades personals i la informació identificativa del rebut d'autoliquidació.

 

ALTRES QÜESTIONS
Les inscripcions són de caràcter nominal, per tant no es podran realitzar canvis de titularitat de les places una vegada s’hagi realitzat la corresponent inscripció.

Una mateixa persona no es podrà inscriure a més d'un torn d'aquelles activitats que ofereixin aquest sistema d'inscripció.

 
Informació i consultes:
AJUNTAMENT DE LLEIDA
LleidaJove - la Palma
c. de la Palma, 6-10. 25002 LLEIDA
Tel.  973 700 666
lleidajove@paeria.cat


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal