Creació
Esteu aquí: Inici Creació Projecte BUC-LAB

Projecte BUC-LAB

Projecte d'acompanyament artístic a músics emergents de Lleida

BUC-LAB 2024 EN MARXA!

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, a través dels Bucs d’Assaig El Mercat, convoca la cinquena edició del Buc-Lab, el programa d’acompanyament per a músics emergents d’entre 14 i 30 anys. El termini per presentar candidatures és obert fins al 30 de desembre.

El Buc-Lab té l’objectiu de donar suport a la creació, el creixement i la difusió de propostes musicals de joves músics, grups o solistes, residents a Lleida. En el cas dels conjunts, hauran de ser viure a la ciutat, com a mínim, un 50% del total dels integrants.

Les propostes musicals que s’hi presentin han de tenir un repertori complet de cançons pròpies i una base inicial sòlida a partir de la qual poder treballar i fer créixer el projecte musical a tots els nivells.

El programa d’acompanyament artístic inclou fixar la residència als Bucs d’assaig i rebre acompanyament i assessorament musical per part del personal tècnic d’aquest equipament durant tot el 2024. Es fa un pla de treball i segons l’evolució del projecte musical es pot triar entre diferents recursos i productes finals, com ara:
-Enregistrament d’un EP en un estudi professional.
-Gravació d’un videoclip.
-Reportatge fotogràfic.
-Actuacions a espais culturals i/o festius de la ciutat.
-Formació en difusió, comunicació i management.

La inscripció per optar al Buc-Lab és gratuïta. Les persones interessades a inscriure’s han d’omplir el següent formulari: enllaç al formulari.


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal