La regidoria
Esteu aquí: Inici La regidoria Inscripcions a les activitats de Joventut

Inscripcions a les activitats de Joventut

Instruccions geneals a l'hora de fer inscripcions a les activitats organitzades pel Departament de Joventut.


Les persones interessades a inscriure’s a les activitats organitzades pel Departament de Joventut hauran de seguir les següents instruccions:

Hauran de venir personalment a realitzar la inscripció a Lleida Jove - La Palma (c. de la Palma, 6-10) i fer el tràmit del pagament en el cas que l'activitat tingui una quota d'inscripció.
Si la persona interessada no pot venir personalment, caldrà que la persona que la inscrigui porti les seves dades personals (DNI, nom i cognoms, data de naixement, adreça, telèfon i correu electrònic) i fer efectiu el pagament, si s’escau.

AUTORITZACIONS MENORS D'EDAT
En qualsevol dels casos, si es tracta de menors d’edat, les autoritzacions legals solament podran ser signades pel pare, mare o tutor-a legal.
En el moment de la inscripció caldrà aportar el següent document degudament emplenat. El podeu descarregar fent clic aquí.

AUTORITZACIONS MAJORS D'EDAT
Les persones majors d'edat que s'inscriguin hauran d'omplir aquest document.

NORMES DE CONDUCTA A LES ACTIVITATS
El pare, mare o tutor-a legal assumirà les responsabilitats derivades de qualsevol conducta inadequada del seu fill/a durant l’activitat i autoritzarà als professionals responsables de l’activitat a prendre les mesures necessàries pel correcte funcionament d’aquesta (que podran anar des de la suspensió de la participació, al retorn anticipat del menor a casa amb despeses de desplaçament a càrrec del pare, mare o tutor-a legal). En qualsevol cas no es reemborsarà cap quantitat de la part no realitzada del programa.

REEMBORSAMENT DE QUOTES
La no assistència a l'activitat, independentment de la causa, implicarà el no reemborsament de la quota d'inscripció una vegada l'activitat hagi començat.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb:

AJUNTAMENT DE LLEIDA - Departament de joventut
LleidaJove - la Palma
c. de La Palma, 6-10
25002 LLEIDA
Tel. 973 700 666
lleidajove@paeria.cat


Regidoria de Joventut. C. la Palma, 6-10. 25002 Lleida Tel. 973 700 666 joventut@paeria.cat
ContacteMapa webAvís legal